Image

Geslaagde nieuwjaarsborrel 2016

IMG_0364

Het POW-er informatiepakket met de nieuwe flyer

Op vrijdag 8 januari organiseerde POW-er de nieuwjaarsborrel in de gloednieuwe horecagelegenheid Koffie&Lunch in Crystalic. Onder het genot van een hapje en een drankje werd teruggeblikt op een bewogen jaar. Voor een aantal ondernemers was 2015 een jaar van voorzichtig herstel en voor anderen een jaar van serieuze groei. Het was interessant om ervaringen uit te wisselen en successen te analyseren. Tenslotte blijft ondernemen een kwestie van vallen en opstaan en weet niemand wat de toekomst brengt. Maar iedereen is ervan overtuigd dat een (lokaal) netwerk van ondernemers heel erg belangrijk is.

Het lidmaatschap van POW-er heeft voor alle aanwezige leden toegevoegde waarde. De verwachtingen voor 2016 zijn over het algemeen positief. Na een toast op het nieuwe jaar is stilgestaan bij de toekomst van POW-er. Het bestuur wil meer leden werven en daarom is een flyer gedrukt. Begin 2016 wordt deze flyer huis-aan-huis verspreid in Westeinde. Potentiële leden krijgen hiermee een indruk van de voordelen van lidmaatschap. Het POW-er bestuur maakte tijdens de nieuwjaarsborrel ook bekend dat de samenwerking met Pitch&Putt met een jaar is verlengd. Dat betekent dat alle leden vanaf maart weer gratis gebruik kunnen maken van de golfbaan in Leeuwarden.

Tijdens de gezellige middag vertelde Sem het verhaal achter het Oostenrijkse bier Stiegl dat hij naar Nederland heeft gehaald. Het biertje wordt sinds enkele weken verkocht in het nieuwe café in Crystalic. De ‘proof of the pudding is the eating‘ zeggen de Engelsen. Daarom moest het biertje natuurlijk geproefd worden. De bierkenners konden de smaak beslist waarderen, de wijnliefhebbers konden een proefbiertje mee naar huis nemen.

De eerste officiële nieuwjaarsborrel van POW-er is geslaagd; het begin van een goede traditie!

IMG_0385IMG_0382