Image

Wie is en wat doet E.B.T.C. BV?

unnamedIn één zin verwoord?
E.B.T.C. BV is dé product specialist in beveiliging & entreeoplossingen!

E.B.T.C. BV is een dynamisch bedrijf met ruim 40 jaar ervaring.
E.B.T.C. BV levert een compleet programma zoals toegangstechniek, toegangscontrole, beveiligingstechniek waaronder camera- en alarm/brandsystemen aan dealers en installateurs. E.B.T.C. BV is verantwoordelijk voor de verkoop, marketing, distributie, montage en technische ondersteuning van de producten van diverse merken.

ASSORTIMENT
Onze complete range beveiliging/entree producten omvat onder meer hekwerken, poorten, tourniquets, slagbomen, alarmsystemen, camerasystemen, parkeersystemen, toegangscontrole, bollards etc. al dan niet met aansturingen.

Daarnaast bieden wij vele moderne elektrotechnische security-systemen met onder meer bewegingsdetectoren en bewaking, kenteken, snelheidscamera’s. Al deze oplossingen zorgen samen voor het juiste beveiligingsniveau.

BENELUX
E.B.T.C. BV heeft sterke posities in de toelevering van producten voor onderhoud en vervangingsmarkten van technische installaties in gebouwen en industriële producten in Nederland, België en Duitsland.
E.B.T.C. BV levert en monteert (indien nodig) het juiste product zo snel mogelijk.

HIGH SECURITY TOTAALOPLOSSINGEN
De keuze voor een high security-beveiligingsoplossing hangt nauw samen met het risicoprofiel van het te beveiligen object. Een hoog beveiligingsniveau past bij terreinen of gebouwen die vitaal zijn voor onze samenleving, die potentieel gevaarlijke situaties kunnen opleveren of die een aantrekkelijk doelwit vormen voor diefstal of aanslagen. Dergelijke hoog risico-objecten vragen om een hoogwaardige, integrale beveiligingsoplossing met zorgvuldig op elkaar afgestemde onderdelen. E.B.T.C. BV levert een totaaloplossing in high & low security, van hoogwaardig materiaal tot professionele installatie, van doordachte risico-inventarisatie.

MAATWERKADVISERING IN BEVEILIGING
Beveiliging van objecten met een hoog risicoprofiel gaat gewoonlijk gepaard met een intensief ontwikkelproces. Dat start met een grondige analyse van de
situatie en problematiek ter plaatse en het doorrekenen van alle denkbare scenario’s. Aansluitend maken we een zorgvuldige afweging over het limiteren van de gedefinieerde risico’s.
Op basis van de uitkomsten komt E.B.T.C. BV met een voorstel voor een integrale oplossing die voldoet aan het gewenste beveiligingsniveau. Ongeacht het marktsegment en het risicoprofiel van uw organisatie.

VOLLEDIG GEÏNTEGREERD
Hoe is de integratie van uw pand en het terrein? Wat zijn de relaties tussen ‘binnen’ en ‘buiten’? Welke mensen werken er met welke middelen? Wat is de wet- en regelgeving en welk imago streeft u na? Wij vragen net zolang door tot wij uw bedrijf en de omstandigheden volledig in kaart hebben. Pas daarna stellen onze beveiligingsexperts een pakket samen van organisatorische, bouwkundige en elektronische maatregelen, volledig met elkaar geïntegreerd volgens ons beproefde totaalconcept.

E.B.T.C. BV hanteert voor haar totaaloplossing in buitenbeveiliging een bewezen, effectieve beveiligingsfilosofie:
•    Afschrikken
•    Detecteren
•    Vertragen
•    Alarmeren
•    Actie ondernemen
•    Toegang verschaffen

SPECIALISTEN IN BEVEILIGING VAN HOOGRISICO-OBJECTEN
Het beveiligen van hoog risico-objecten is een specialisme. De experts van E.B.T.C. BV leveren hoogwaardige beveiliging/toegangsoplossingen voor optimale betrouwbaarheid en integratie. Onze mensen dragen de zorg voor een beveiliging/toegangssysteem dat perfect aansluit bij uw wensen en risico’s, en voldoet aan de meest strikte maatstaven. Met een goede balans tussen gebruiksgemak en maximale beveiliging.

CENTRAAL TECHNISCH AANSPREEKPUNT
Uw vaste contactpersoon heeft een gedegen security-opleiding, zodat hij u met autoriteit kan adviseren. Samen met deze persoon ontwikkelt u stap voor stap een beveiligingsplan op maat.
Als het gaat om de daadwerkelijke uitvoering van uw beveiligingsproject kunt u ook op hem/haar vertrouwen. Hij bewaakt de kwaliteit, de planning en het budget. Bovendien zorgt hij voor afstemming van alle werkzaamheden rond uw high security-project, uw contactpersoon regelt het allemaal!

TOTAL COST OF OWNERSHIP
Door alle onderdelen en werkzaamheden binnen uw beveiligingsproject goed op elkaar af te stemmen, realiseert E.B.T.C BV belangrijke besparingen. Dit leidt tot een lagere total cost of ownership dan aanbesteding in afzonderlijke delen.

VERTROUWEN
Als u uw complete high risk-beveiligingsproject aan E.B.T.C. BV toevertrouwt, voorkomt u dat verschillende partijen toegang krijgen tot gevoelige gegevens. E.B.T.C. BV is een vertrouwde naam in de beveiliging/entree wereld! U kunt vast rekenen op de integriteit van onze professionals en onze waterdichte regels en procedures voor het afschermen van uw gegevens.

Meer weten? Mail of bel ons voor een vrijblijvend gesprek!

unnamed2