Image

Leden

  
Localink – Full service web & marketing bureau
Localink is een marketingpartner voor lokale ondernemers. Iemand om vertrouwelijk mee te sparren over positionering, strategie en branding. Wij hebben een lokale focus. We brengen MKB’ers met elkaar in contact en reiken ideeën aan voor samenwerking. Maar ook de uitvoering van uw marketingstrategie is bij ons in goede handen. Van webdevelopment tot grafische vormgeving.

Internet: www.localink.nl
Annemiek de Lang – voetverzorging, vitaliteit, voedingsadvies
Goed verzorgde voeten is belangrijk. Vooral voor mensen die beroepshalve veel staan of lopen, diabetici, reumapatiënten, sporters en ouderen. Gediplomeerd pedicure plus Annemiek de Lang geeft u graag de juiste zorg.

Internet: www.annemiekdelang.nl
Noorderblik Fotografie en vormgeving
Fotografe Siska Alkema en Fotograaf Egbert Sepp van fotostudio Noorderblik te Leeuwarden bezitten passie voor hun vak. Door zichzelf constant de hoogste eisen op te leggen zijn zij alleen met het allerbeste tevreden en wordt de opdrachtgever verrast met een hoog eindresultaat.

Internet: www.noorderblik.nl
Kapsalon Kingma
Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op. Ons telefoonnummer is: 058-2155479 (Let op: de damessalon is op afspraak, heren niet). Wij zijn geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 8.30 uur - 17.45 uur en op zaterdag van 08.00 uur tot 12.45 uur.

Internet: www.kapsalonkingma.nl/
Zoethout Cultureel educatief Enzo!
Zoethout Cultureel Educatief EnZo! brengt cultuur en kunst voor iedereen dichtbij. 
Bedenken en organiseren van onvergetelijke belevenissen in iedere denkbare context. Workshops, lessenseries, teambuilding of meerdaagse projecten.

Internet: www.zoethoutcultureeleducatiefenzo.nl
Massagepraktijk Julia Konings
Naast ontspanningsmassages geef ik ook therapeutische massages. Bij klachten als spijsverteringsproblemen, veelvuldige hoofdpijn, stress, slapeloosheid, nek-, schouder- of rugklachten kan een effectieve massage verlichting geven.

Internet : www.massagepraktijkjuliakonings.nl
Rinada Entertainment
Rinada is een bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in (online) entertainment. We maken games op maat en bieden gameconcepten aan via webshops en eventbureau's.

Internet: www.rinada.nl
8D Games
Gamen is het populairste tijdverdrijf ter wereld. Of het nu gaat om een app, buiten spelen of een computer game, iedereen houd zich er mee bezig. Hierdoor zijn games een geschikt middel voor bedrijven en instellingen om hun werknemers of klanten te bereiken. En dat is waar 8D games in beeld komt: Wij maken (serious) games en gamercials voor bedrijven.

Internet: www.8d-games.nl
Kadoshop Swettehiem
Prosoft ICT
Prosoft ICT is een ICT-bedrijf zonder veel te grote verhalen en/of fantastische beloften. We proberen alles kort en bondig over te brengen. En vooral ook begrijpelijk.

Internet: www.prosoft.nl/
Rodenhuis Makelaardij
Staat u op het punt om uw woning of bedrijfspand in Friesland te verkopen? Rodenhuis Makelaardij helpt u hierbij graag. U kunt bij Rodenhuis Makelaardij terecht voor alle zaken die komen kijken bij het verkopen van een woning of bedrijfspand.>br>
Internet: www.rodenhuismakelaardij.nl
Eeltsje's Hiem
Voor verhuur van zalen en gerelateerde zaken kun je contact opnemen met de beheerder Jappie van der Meulen
info@eeltsjeshiem.nl
T 058 213 4004 of M 06 33 75 69 80
Pieter Sipmawei 11; 8915 DZ Leeuwarden

Internet: Eeltjes Hiem
Pianolessen Adry Houstma
Adry Houtsma is 35 jaar als pianodocente actief geweest aan Kunstencentrum Parnas. Zij heeft piano en klavecimbel gestudeerd in Leeuwarden. Zij geeft zowel individuele- als groepslessen in alle leeftijdscategorieën. Sinds 5 jaar geeft zij ook lessen aan jonge kinderen vanaf 6 jaar.

Internet: Adry Houtsma
E.B.T.C. beveiliging
E.B.T.C. BV is dé product specialist in beveiliging & entreeoplossingen! E.B.T.C. BV is een dynamisch bedrijf met ruim 40 jaar ervaring. E.B.T.C. BV levert een compleet programma zoals toegangstechniek, toegangscontrole, beveiligingstechniek waaronder camera- en alarm/brandsystemen aan dealers en installateurs.

Internet: www.ebtc.nl
Kadootjessite.nl
Van relatiegeschenken tot Bruidstaarten... u vindt het hier!

Internet: www.kadootjessite.nl
Bakker Podologie
Ik ben Nico Bakker en ben de opleiding voor podologie begonnen in het jaar 2000 tot 2005. Doordat ik de kwaliteit en het advies wat ik geef wil waarborgen, maak ik de steunzolen nog steeds zelf met de hand. Dit zorgt ervoor dat ik snel en accuraat verbeteringen kan doorvoeren.

Internet: www.bakkerpodologie.nl/
Brantsma Assurantien
Brantsma Assurantien is een jong assurantiekantoor dat gevestigd is in Leeuwarden. Onze dienstverlening bestaat uit het bemiddelen in Hypotheken, Verzekeringen en Pensioenen. Brantsma Assurantien kenmerkt zich door een persoonlijke benadering en service. Wij zijn namelijk 's avonds gewoon telefonisch bereikbaar voor al uw vragen. Wij laten u graag zien wat wij u kunnen bieden op het gebied van hypotheken en verzekeringen in Friesland.

Internet: www.brantsma-assurantien.nl
Yogastudio Veer
Down-to-earth yogalessen met een vleugje spiritualiteit. Op een bijzondere locatie in Leeuwarden stap je de serene sfeervolle yogastudio binnen, waar je even echt ergens anders bent. Een waar cadeau voor jezelf!

Internet: www.yogastudioveer.nl
Stoer Ambacht
Stoer Ambacht maakt landelijke meubels, maatwerk opdrachten en geef workshops. Van accessoires tot maatwerk kasten, wastafelmeubels, tuinsets, bedden. Noem maar op... Het kan me nooit te gek. U vraagt, Stoer Ambacht maakt het voor u. Ineke Brinksma - de Vries, Schapendijkje 12, 8915 AB Leeuwarden, 06-44486278