Image

Leden

  
8D Games
Gamen is het populairste tijdverdrijf ter wereld. Of het nu gaat om een app, buiten spelen of een computer game, iedereen houd zich er mee bezig. Hierdoor zijn games een geschikt middel voor bedrijven en instellingen om hun werknemers of klanten te bereiken. En dat is waar 8D games in beeld komt: Wij maken (serious) games en gamercials voor bedrijven.

Internet: www.8d-games.nl
Bakker Podologie
Ik ben Nico Bakker en ben de opleiding voor podologie begonnen in het jaar 2000 tot 2005. Doordat ik de kwaliteit en het advies wat ik geef wil waarborgen, maak ik de steunzolen nog steeds zelf met de hand. Dit zorgt ervoor dat ik snel en accuraat verbeteringen kan doorvoeren.

Internet: www.bakkerpodologie.nl/
Brantsma Assurantien
Brantsma Assurantien is een jong assurantiekantoor dat gevestigd is in Leeuwarden. Onze dienstverlening bestaat uit het bemiddelen in Hypotheken, Verzekeringen en Pensioenen. Brantsma Assurantien kenmerkt zich door een persoonlijke benadering en service. Wij zijn namelijk 's avonds gewoon telefonisch bereikbaar voor al uw vragen. Wij laten u graag zien wat wij u kunnen bieden op het gebied van hypotheken en verzekeringen in Friesland.

Internet: www.brantsma-assurantien.nl
Eeltsje's Hiem
Voor verhuur van zalen en gerelateerde zaken kun je contact opnemen met de beheerder Jappie van der Meulen
info@eeltsjeshiem.nl
T 058 213 4004 of M 06 33 75 69 80
Pieter Sipmawei 11; 8915 DZ Leeuwarden

Internet: Eeltjes Hiem
Kadootjessite.nl
Van relatiegeschenken tot Bruidstaarten... u vindt het hier!

Internet: www.kadootjessite.nl
Kapsalon Kingma
Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op. Ons telefoonnummer is: 058-2155479 (Let op: de damessalon is op afspraak, heren niet). Wij zijn geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 8.30 uur - 17.45 uur en op zaterdag van 08.00 uur tot 12.45 uur.

Internet: www.kapsalonkingma.nl/
Localink – Full service web & marketing bureau
Localink is een marketingpartner voor lokale ondernemers. Iemand om vertrouwelijk mee te sparren over positionering, strategie en branding. Wij hebben een lokale focus. We brengen MKB’ers met elkaar in contact en reiken ideeën aan voor samenwerking. Maar ook de uitvoering van uw marketingstrategie is bij ons in goede handen. Van webdevelopment tot grafische vormgeving.

Internet: www.localink.nl
Massagepraktijk Julia Konings
Naast ontspanningsmassages geef ik ook therapeutische massages. Bij klachten als spijsverteringsproblemen, veelvuldige hoofdpijn, stress, slapeloosheid, nek-, schouder- of rugklachten kan een effectieve massage verlichting geven.

Internet : www.massagepraktijkjuliakonings.nl
Noorderblik Fotografie en vormgeving
Fotografe Siska Alkema en Fotograaf Egbert Sepp van fotostudio Noorderblik te Leeuwarden bezitten passie voor hun vak. Door zichzelf constant de hoogste eisen op te leggen zijn zij alleen met het allerbeste tevreden en wordt de opdrachtgever verrast met een hoog eindresultaat.

Internet: www.noorderblik.nl
Pianolessen Adry Houstma
Adry Houtsma is 35 jaar als pianodocente actief geweest aan Kunstencentrum Parnas. Zij heeft piano en klavecimbel gestudeerd in Leeuwarden. Zij geeft zowel individuele- als groepslessen in alle leeftijdscategorieën. Sinds 5 jaar geeft zij ook lessen aan jonge kinderen vanaf 6 jaar.

Internet: Adry Houtsma
Rodenhuis Makelaardij
Staat u op het punt om uw woning of bedrijfspand in Friesland te verkopen? Rodenhuis Makelaardij helpt u hierbij graag. U kunt bij Rodenhuis Makelaardij terecht voor alle zaken die komen kijken bij het verkopen van een woning of bedrijfspand.>br>
Internet: www.rodenhuismakelaardij.nl
Westeinder Bier
Brouwerij Westeinder begeeft zich in de categorie thuis-brouwers en is dus kleinschalig actief, en daardoor ook exclusief. Niettemin wel met de grootste zorg voor het te brouwen bier, uw bier. Het eerste bier werd Zomergenot genoemd, dit werd breed enthousiast onthaald. Het heeft zich voortgezet met Herfsttooi, Winterpracht en Lentekracht.


Internet: http://westeinder.com/
Zoethout Cultureel educatief Enzo!
Zoethout Cultureel Educatief EnZo! brengt cultuur en kunst voor iedereen dichtbij. 
Bedenken en organiseren van onvergetelijke belevenissen in iedere denkbare context. Workshops, lessenseries, teambuilding of meerdaagse projecten.

Internet: www.zoethoutcultureeleducatiefenzo.nl