Image

Stoer Ambacht nieuw POW-er lid

POW-er is blij met alweer een nieuw lid, Ineke Brinksma – de Vries en neemt hobbymatig opdrachten aan onder de naam ‘Stoer Ambacht’. Ineke heeft een passie voor fijn houtbewerking. Door haar vader is ze gefascineerd geraakt door houtbewerking. Samen met hem was ze als jong meisje al graag aan het zagen en het timmeren. Ineke’s vader is vakbekwaam en gediplomeerd meubelmaker en heeft zijn dochter de fijne kneepjes van het vak bijgebracht.

Onder de naam ‘Stoer Ambacht’ verkoopt ze zelfgemaakte landelijke meubels, voert ze maatwerk opdrachten uit en geeft ze workshops. Van leuke woonaccessoires tot maatwerk kasten, badkamermeubels, tuinsets en bedden. En elke houtsoort is mogelijk. Ineke werkt graag met grenen planken, gebruikte en nieuwe steigerplanken, eiken en beukenhout. Maar ook met plaatmateriaal als MDF en watervast verlijmd multiplex kan ze alle kanten op.

Wil je meer weten of heb je een leuk idee en zoek je iemand die het voor je kan maken? Bel Ineke Brinksma – de Vries op 06-44486278 of kijk op Facebook